dijous, 29 de març del 2018

El Club Escacs Amposta participa al 32è saló de Pasqua de la Infància i la Joventut

Un any més, i amb aquest ja van quatre consecutius, que el Club Escacs Amposta col·labora amb un estand dedicat al nostre joc / esport al Saló de la Infància i la Joventut d'Amposta, que aquest 2018 ha arribar a la 32a edició!




L'activitat ens ajuda per donar-nos a conèixer a tots els xiquets i xiquetes de la nostra ciutat i territori, així com als seus mares i pares, i també a que pares i fills puguin passar una estona tranquil·la entre tot el bullici d'activitats que conformen el Saló de la Infància d'Amposta.


Pares i fills compartint una partida d'escacs


També voldríem agrair, una any més, la col·laboració de la Federació Catalana d'Escacs al cedir-nos per uns dies els escacs gegants, que són unes de les atraccions del Saló i del nostre estand:






Són molts els que ens han preguntat per les activitats i classes que organitzem per als més petits, de manera que aprofitem per recordar que oferim classes d'extraescolars d'escacs als col·legis Miquel Granell, Agustí Barberà i Soriano Montagut, així com els dissabtes pel matí a la Biblioteca d'Amposta (planta -1).




Però ja sigui per petits o per a grans, els escacs són molt beneficiosos per a tothom. Si algú vol conèixer més a fons el món dels escacs us esperem al carrer Major 28 d'Amposta, o bé podeu contactar-nos a club.escacs.amposta@gmail.com




Gràcies a l'Ajuntament d'Amposta i a la Regidoria de Joventut per confiar amb el Club Escacs Amposta.

Ens veiem al Saló de l'any vinent!






 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada