dimecres, 27 de desembre del 2017

Jaume Torres, campió del Social 2017

El passat dissabte, 23 de desembre, ha finalitzat el Campionat Social 2017 del nostre club en el qual, després de 7 rondes, Jaume Torres s'ha proclamat campió.

Fotografia de la ronda 6, al tauler 1 Jaume Torres en negres amb Daniel Rius en blanques.

 Fotografia de la ronda 6


Jaume Torres ha dut a terme un gran torneig i, de fet, només a perdut la darrera partida. La seva imbatiblilitat fins a la darrera ronda li han permès ocupar el primer tauler la gran majoria de rondes, fet que ha estat fonamental per al desempat que ha decidit la classificació final.

El segon classificat ha estat Eloi Toldà, empatat a 5,5 punts amb el primer però amb pitjor desempat. La partida que va perdre contra el propi Jaume a la segona ronda ha acabat sent decisiva.


  Fotografia de la ronda 6, amb Eloi Toldà jugant amb peces negres amb Lluís Pàmies

  Fotografia de la ronda 6


El tercer classificat ha estat per Pedro Torres, que va fer taules a la darrera ronda amb Salvador Callau i va ser el que tenia millor desempat entre els jugadors que van fer 4,5 punts (el propi Callau, 4t, i Lluís Pàmies, 5é).


Entrega de premis, en acabar la ronda 7

A més del trofeu, els tres primers classificats es van endur una ampolla de cava. Els millors sub16 van ser Joan Pujol i Pep Chavarria (tots dos amb 3,5 punts), els quals es van emportar un pack de torrons.

Cal destacar la bona participació, amb 24 jugadors ampostins, tots socis menys dos (aquest any era obert) si bé la participació dels jugadors més joves a l'Individual de Tarragona i al per edats sub14, sub16 i sub18 va impossibilitar que els jugadors juvenils i cadets podessin disputar el Social.

Va tancar la classificació amb 1 punt Marc Pellisé, que per la seva entrega, passió i ganes de participar va ser reconegut amb la cullera de fusta i un pack de neules de xocolata!




Podeu veure les estadístiques del torneig al següent enllaç de Chess-Results:



El llistat de vencedors dels darrers anys ha estat:

edició 2017.- Jaume Torres
edició 2016.- Joan Machado (premi pòstum)
edició 2015.- Joan Machado
edició 2014.- Josep Chavarria
edició 2013.- Daniel Rius
edició 2012.- Josep Ramos (es va jugar als primers mesos del 2013)



Fins l'any vinent!



Organitzen i col·laboren:











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada