dilluns, 21 de març del 2016

Els escacs tornen a participar al Saló de la Infància i la Joventut

A l'igual que l'edició passada, el Club Escacs Amposta tornarà a participar com a activitat en el 30è Saló de la Infància i la Joventut, que se celebra com cada any al Pavelló Firal d'Amposta els dies abans de la Setmana Santa. Aquest 2016 les portes del Saló estan obertes de 19 al 23 de març:




En aquesta edició s'ha donat un toc diferent al Saló i els diferents estants s'han agrupat en diferents espais del pavelló. A un costat estan els tallers, al fons les activitats més esportives com l'escalada, a un altre extrem els inflables i just a l'entrada del recinte els jocs de taula, entre els que estem nosaltres, els escacs.

Estand dels escacs a l'entrada del Saló


Escaquers i peces per aprendre a jugar a escacs

Aquest fet ens ha permès una ubicació privilegiada, al costat del circ i del joc "lo pato", ja que som de les primeres activitats que els nens veuen quan entren al Saló. Això, més l'espectacular "Escacs Gegant" que ens ha facilitat la Federació Catalana d'Escacs, ens ha permès gaudir d'una de les millors ubicacions del nostre estand que hem gaudit com a entitat participant al Saló de la Infància.


Escacs gegant, cedit per la Federació Catalana d'Escacs

Partida als Escacs gegant


El Saló de la Infància i la Joventut no solament ens serveix per facilitar i conèixer el joc dels escacs entre els ampostins més menuts, sinó que també és una eina de promoció de la nostra escola d'escacs i del club. Això es fa patent a l'inici del curs escolar, quan entre tres o quatre xiquets venen a les classes d'escacs a la biblioteca.


Hi ha qui a qui les peces els són més properes i els hi parlen de tu a tu!



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada