divendres, 26 de febrer del 2016

74è Campionat femení de Catalunya d'escacs 2016 a Amposta

Hem plau comunicar-vos que la Federació Catalana d'Escacs, amb col·laboració del Club Escacs Amposta, organitzarà el 74è campionat d'escacs femení de Catalunya a Amposta, entre el 25 i el 28 de març de 2016.


És una gran satisfacció i honor per al nostre club poder organitzar aquest torneig i que durà aparellades algunes activitats extra relacionades amb els escacs femenins que es duran a terme al mes d'abril o al maig.

L'emplaçament que acollirà aquest torneig serà el Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l'Ebre (carrer França núm. 29) que també allotjarà a les participants.

De fet, aquest esdeveniment pot coincidir amb una efemèride relacionada amb escacs femenins ja que farà gairebé 50 anys de la primera visita de Pepita Ferrer (campionat d'Espanya) a Amposta per dur a terme unes simultànies a la plaça de l'Aube als jugadors de l'aleshores Club Ajedrez Amposta.

Pepita Ferrer jugant unes simultànies a la plaça de l'Aube d'Amposta

Es pot consultar més informació del torneig a la circular CAT 10/2016 de la Federació Catalana d'Escacs.

Finalment, agraïr a l'Ajuntament d'Amposta i al Centre de Tecnificació d'Amposta l'ajut per poder organitzar aquest campionat, així com a la Federació Catalana d'Escacs la confiança amb la nostra entitat per dur-lo a terme.



      

 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada