dimarts, 22 de desembre del 2015

L'equip sub08 del Club Escacs Amposta campió provincial!

Aquest passat diumenge 20 de desembre l'escola d'escacs del Club Escacs Amposta va assolir una una gran gesta com va ser la consecució del títol de campió per equips en la categoria sub08 en la Copa territorial d'escacs per equips de la província de Tarragona, denominada com a "Minicopa", que es va jugar a Salou i que va reunir 25 equips de 4 jugadors -repartits en 5 categories- i més de 100 participants.



El Club Escacs Amposta va participar-hi amb 4 equips: dos sub12, un sub10 i un sub08. La sort en els aparellaments va ser molt desigual, ja que un dels equips sub12 va fer un excel·lent paper però en la darrera ronda la derrota 4 a 0 contra el Valls sub12 B (que quedaria en 2a posició absoluta) el van condemnar a una injusta posició en la classificació final. Tot el contrari li va passar a l'Amposta sub08, el qual va assolir una contundent victòria en la darrera ronda per 3½ a ½ que el va catapultar a la 14a posició final i com a primer equip en la seva categoria.


 Amposta sub12 jugant contra l'Escacs Reus

Amposta sub08 jugant contra el Tarragona sub08

L'Escola Escacs Salou B jugant contra l'altre equip de l'Amposta sub12


L'Amposta sub10 també va mostrar un bon nivell de joc, però la extraordinària igualtat entre els equips no li va permetre assolir una millor classificació, quedant 22é. L'altre equips ampostí, el sub12 amb jugadors de primer any (els alumnes més novells de l'escola d'escacs que han començat a jugar tot just fa dos o tres mesos), va tenir un paper molt discret ja que per aquests jugadors era el seu primer torneig però que els ha permès agafar molta experiència de cara a futures competicions.


Podeu consultar els resultats ronda a ronda i les estadístiques al següent enllaç a Chess-Results:


http://www.chess-results.com/tnr200764.aspx?lan=9


I a l'entrega de premis els joves jugadors sub08 van recollir el trofeu de mans del delegat territorial de la Federació Catalana d'Escacs (i que és president del Club Escacs Amposta):


D'esquerra a dreta: Marc A., Pep C., George S. i Oliver G., equip campió sub08 de Tarragona

Cal destacar del torneig, més enllà dels resultats esportius, que va servir per reunir molts jugadors de la província, que no solen coincidir en campionats individuals, i que el local de joc -el hall de l'Ajuntament de Salou- va ser un espai molt òptim gràcies als grans envidraments que permetien als pares veure les partides des de l'exterior. Aprofitant el lloc, es va fer una fotografia de grup entre tots els joves jugadors del Club Escacs Amposta participants:


Fotografia d'equip dels alumnes de l'escola d'escacs Amposta


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada