dimarts, 8 de desembre del 2015

Gran èxit esportiu de la IV Copa de Fires. MC Llàtzer Bru, campió

Fins a 45 jugadors vinguts de tota la província, de Lleida, de Castelló i fins i tot de Saragossa es van aplegar per a la IV Copa de Fires, organitzada pel Club Escacs Amposta, i en format d'un actiu d'escacs per primer cop.



El torneig va reunir dos campions provincials (Rubén Fernandez i Llàtzer Bru, ambdós campions de Tarragona el 2014 i el 2015 respectivament) i un campió autonòmic (el castellonenc Eric Sos, vigent campió absolut de la Comunitat Valenciana).

Partida de la ronda 6, Pau Morales - Joan Caba, jugadors del Ruy López i de la UE Cambrils


Al jugar-se amb format actiu (15 minuts per jugador més 5 segons d'increment per jugada realitzada) i a 7 rondes, es van disputar quatre partides pel matí i tres per la tarda. Curiosament, a la darrera ronda jugada pel matí va jugar-se la partida més destacada i que va acabar amb unes taules entre els dos caps de serie, Llàtzer Bru i Eric Sos, fet que implicava que les rondes de la tarde serien decisives.

Ronda 4, Llàtzer Bru - Eric Sos

Però ambdós jugadors van continuar mostrant el seu bon joc i van guanyar cadascuna de les seves partides i per a establir la classificació final es va haver d'utilitzar el tercer sistema de desempat, ja que els dos primers es van saldar en empat.


Amb aquest fet poc habitual el jove jugador de l'Ampolla Llàtzer Bru (amb 6,5 punts de 7 possibles) aconseguia el títol i el premi en metàl·lic del campió (100,00 €). El jugador del Círculo Mercantil de Castelló Eric Sos, tot i el seu pràcticament impecable torneig (també amb 6,5 punto), es va emportar el sots-campionat. Els va acompanyar al podi el jugador local Joanen Ferré, el primer d'una llarga llista de jugadors amb 5 punts, mostra de la gran igualtat del campionat.

Podi de la IV Copa de Fires 2015

El premi al millor jugador veterà (majors de 55 anys) va ser per al jugador del Reus Deportiu Miguel Ángel Fernandez (setè a la classificació final) i el trofeu al millor jugador local va ser per a Josep Chavarria.


Podeu consultar els resultats ronda a ronda i les estadístiques al següent enllaç a Chess-Results:




Finalment recordar que els beneficis del torneig es destinaran a la compra de material per a l'escola d'escacs de la nostra entitat. Molt agraïts a tots els participants!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada