divendres, 28 d’agost del 2015

Bons resultats dels joves ampostins en el campionat infantil de festes 2015

El dijous 20 d'agost es va disputar una nova edició del campionat infantil d'escacs per Festes Majors d'Amposta. Es van aplegar 30 xiquetes i xiquets disputant les partides d'escacs a un ritme de 10 minuts per jugador finish.



Com en edicions anteriors, van apropar-se a jugar nens de l'escola d'escacs Amposta, xiquets que reben classes d'extraescolars als col·legis de la nostra ciutat i als joves jugadors -la gran majoria federats- dels pobles veïns.




La classificació final, després de 7 rondes, va ser la següent:


Van destacar els tres jugadors amb més anys d'experiència  (tot i que pugui sonar estrany en un torneig infantil) com van ser Arnau Fosch, Diego Zafra i Gerard Añó, si bé aquest últim es va veure perjudicat en els desempats.

Cal destacar el paper dels joves jugadors del club, amb 5 d'ells que van fer 4 punts o més!


Entrega de medalles i trofeus, del 15è al 11è classificat

Entrega del trofeu a la 3a classificada, Julia Lisievicz, del Club Escacs Amposta

Destacar l'excel·lent paper de la Julia Lisievicz, jugadora que va començar de les primeres quan la nostra entitat va tornar a oferir classes els dissabtes pel matí a la biblioteca d'Amposta. Ha aprofitat l'estiu per jugar diversos oberts d'escacs així com alguns de partides ràpides, tots d'adults, que més el seu esforç i dedicació diari, li han permès millorar exponencialment el seu joc. L'enhorabona Julia!

Entrega del trofeu al campió del torneig infantil d'escacs per Festes Majors d'Amposta 2015, l'Arnau Fosch (C.E. Masdenverge)

I finalment destacar el gran triomf de l'Arnau Fosch, del Club Escacs Masdenverge, que es va imposar en totes les partides que va jugar.


En acabar l'entrega de trofeus (hi va haver medalla per a tots els participants) es va oferir un berenar de germanor als participants i als pares acompanyants. Cal agrair la presència de la regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Amposta, la Sra. Joana Estévez, mare de dos alumnes de l'escola d'escacs, durant l'entrega de premis del campionat infantil així com del torneig absolut que vam organitzar a principis de setmana.


   
   



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada