divendres, 15 de maig del 2015

Obert de Tarragona, memorial Calbet 2015

El passat dissabte 9 de maig el Club Escacs Amposta va tornar a ser seu d'una ronda de l'Obert de Tarragona, memorial Calbet.

Possiblement la darrera vegada que vam organitzar-ne una va ser l'any 1997 als baixos de la Unió Filharmònica, que era on tenia la seu social el club en aquella època. En aquells temps al Calbet hi havia dos grups i s'hi aplegaven al voltant de 200 jugadors. Segons m'han explicat, aquella ronda d'Amposta la sala de joc estava plena de gom a gom i gairebé no s'hi cabia.





Divuit anys després s'ha tornat a organitzar una ronda a la nostra ciutat, concretament al ball de la Lira Ampostina, on vam reunir 100 escaquistes vinguts d'arreu de la província.

La jornada va discórrer amb tranquil·litat i la sala de joc va ser un espai més que òptim per a la celebració de la ronda. Esperem que en un futur pròxim Amposta pugui ser una seu habitual d'aquest prestigiós torneig de la nostra província.





L'endemà de la ronda del Calbet es va disputar el II Obert actiu d'escacs "Ciutat d'Amposta", completant un intens cap de setmana d'escacs a la nostra ciutat.


   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada