dijous, 14 de maig del 2015

El Club Escacs Amposta guardonat amb el “Reconeixement a la tasca organitzativa” en la Gala de l’Esport Ampostí

El divendres 8 de maig de 2015 es va celebrar la 31a Gala de l’Esport Ampostí 2015, on es premien als esportistes, entitats i altres en diferents categories que han destacat per la seva activitat durant l’any 2014.

En aquesta edició el Club Escacs Amposta es va presentar en les categories de Millor equip de competició d’esports individuals (l’Amposta A i el B van ascendir de categoria en la Lliga Catalana 2014 i l’Amposta A va ser campió de la Copa Catalana de segona provincial disputada a Sabadell) i a la de Reconeixement a una tasca d’esforç col·lectiu – organitzacions (per la celebració del I Open Internacional d’escacs Amposta “Memorial José Balagué”).

El Club Escacs Amposta candidat al "Millor equip de competició
d’esports individuals" en la Gala de l'Esport Ampostí 2015

El Club Escacs Amposta candidat al "Reconeixement a una tasca d’esforç
col·lectiu – organitzacions" en la Gala de l'Esport Ampostí 2015


Els encarregats de decidir els guardonats és la Comissió d’Esports de l'Ajuntament d’Amposta, tot valorant els currículums presentats i les propostes dels nominats.

Durant l’acte es sol·licitava la presència dels els candidats i candidates perquè pugessin a l’escenari (mentre es citaven els mèrits que havien assolit durant el 2014), i a continuació es nombrava el guanyador o guanyadora de la categoria fent-li entrega del Trofeu al Guardonat, i un detall a la resta de nominats.

L’encarregat de representar l’entitat en la Gala de l’Esport Ampostí vaig ser jo mateix, Ferran Torta Navarro, com a president del club. En la primera categoria on es presentava el Club Escacs Amposta, “Millor equip de competició d’esports individuals” el guardonat va ser el Club de Tir (sènior). Després de l’entrega de diversos premis, es va tornar a citar la nostra entitat en la categoria de “Reconeixement a una tasca d’esforç col·lectiu - organitzacions”. Ja a l’escenari, just amb dues entitats més -el Club de Tir i el Club de Twirling-, no vaig poder evitar la gran sorpresa en sentir el nom de la nostra entitat; hi ha qui m’ha dit que vaig fer un petit salt a l’escoltar que el guardonat era el “Club Escacs Amposta”!


Aquest guardó és un gran reconeixement al Club Escacs Amposta per no solament la celebració d’un obert d’escacs internacional, sinó també per tot el conjunt de petites activitats que la nostra entitat organitza al llarg de l’any: campionat social, copa de fires, participació als campionats per edats amb els alumnes de l’escola d’escacs, la participació al campionat per equips de la Lliga Catalana, la participació a la Copa Catalana –ja sigui en la fase provincial com les finals catalanes-, l’organització d’un actiu al maig, les ràpides a l’estiu, els campionats infantils d’escacs per Nadal i per festes, les classes d’escacs els dissabtes pel matí, i més iniciatives petites però no per això menys importants.

A partir d’ara només resta seguir amb aquesta tasca, però amb més i millors energies -totalment renovades- per tal que el Club i els jugadors que el formem podem continuar gaudint d’aquest “joc, ciència i esport” intergeneracional que són els escacs tal com ho van fer els fundadors del l’entitat l’any 1948.

L'Open Internacional d'escacs en joc, juliol de 2014

Voldria de manifestar el més sincer agraïment a l’Ajuntament d’Amposta i a l’Àrea d’Esports (especialment a Sinto Sebastià), no només per guardó sinó també per totes les facilitats i ajudes que han donat a la nostra entitat deixant-nos locals i pavellons, donant-nos suport i confiança, el qual ha estat decisiu i fonamental per a la nostra millora i ressorgiment després que el Club Escacs Amposta tornés a tenir activitat des del desembre de 2012.

Així mateix, agrair la confiança la Comissió d’Esports de l'Ajuntament d’Amposta en la nostra tasca esportiva duta a terme durant la temporada 2013/2014 que, d’acord a les seves valoracions, ens ha fet mereixedors d’aquest premi. I també felicitem a tots els esportistes i entitats guardonades en la 31a Gala de l'Esport Ampostí 2015.


 Fotografia de tots els premiats en la Gala de l'Esport Ampostí 2015

I finalment, agrair a tots els patrocinadors que van fer possible la realització de l'Open Internacional d'escacs Amposta, memorial "José Balagué", sense els quals no s'hagués pogut dur a terme:









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada