dimarts, 3 de juny del 2014

L'equip "Rei blanc", campió de la Lliga d4 - memorial Fidel Font

L'equip integrat per D. Rius, J. Ramos, P. Torres i J. Puig (i M. Alcover com suplent) s'ha proclamat, amb 15 punts, campió de la 2a edició de la Lliga d4, memorial Fidel Font.

Recordem que la lligueta l'han disputat 6 equips, cinc d'ells integrats per jugadors ampostins i un format per jugadors del Club d'escacs Tortosa. Cada formació de 5 o 6 jugadors (malgrat només en jugaven 4 en cada ronda) havia d'escollir a l'inici del campionat una peça dels escacs per denominar l'equip.



L'ordre final en la classificació va ser:

1. Rei blanc ........ 15,0 punts
2. Cavall negre ... 13,5 punts
3. Alfil negre ...... 12,0 punts
4. Torre negra ..... 7,5 punts
5. Dama negra ..... 7,0 punts
6. Torre blanca .... 4,0 punts


Classificació final després de disputar 5 rondes

S'ha de destacar també la participació de dos equips formats principalment per jugadors no federats, que juguen habitualment al bar "El Racó". Han demostrat ser molt competitius i alguns d'ells, malgrat ser la seva primera experiència en un campionat d'escacs, ha obtingut molt bons resultats.

Matx Torre negra (dreta) amb el Rei blanc (esquerra)

La darrera ronda va ser, se'ns dubte, la més emocionant, ja que tres equips arribaven a la 5a jornada amb possibilitats d'assolir el campionat. Tot i això, l'equip del Rei blanc era qui ho tenia més fàcil, ja que els seus dos immediats perseguidors, l'equip del Cavall negre i de l'Alfil negre, s'enfrontaven entre si.

Matx Cavall negre (dreta) amb l'Alfil negre (esquerra)

Finalment es complirien els pronòstics i l'equip Rei blanc va derrotar 4 a 0 a l'equip Torre negra i assoliria el campionat ja que l'equip del Cavall negre només va aconseguir una victòria per la mínima 2½ a 1½ sobre l'Alfil negre.

En acabar la jornada es van entregar els trofeus, amb les fotografies de rigor, i el Club Escacs Amposta va oferir un pica-pica als participants com a cloenda del torneig.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada