dijous, 15 d’agost del 2013

Campionat infantil d'escacs - Amposta 2013

El Club Escacs Amposta va organitzar de nou un campionat d'escacs infantil per festes majors de la ciutat. Es van superar àmpliament les expectatives inicials de participació amb l'assistència de 32 jugadors d'entre 5 i 15 anys.


El campionat es va disputar al bar de la Lira Ampostina i van participar xiquets i xiquetes d'Amposta, de Masdenverge, de Tortosa i de poblacions del Maestrat com Vinaròs, Benicarló i Peñíscola. També van participar xiquets de Toledo i Saragossa, que estiuejaven en poblacions properes i van apropar-se expressament per a disputar el torneig.


Per tal de marca un temps prudencial per jugar les partides es van utilitzar rellotges. Cada jugador tenia 10 minuts finish per disputar el matx, de manera que les partides podien durar 20 minuts com a màxim. El ritme de joc va demostrar ser suficientment ampli ja que poques partides es van guanyar o perdre pel temps. Van ser 6 rondes disputades amb molta intensitat.


La classificació final va ser la següent:

1r Classificat - Pablo Baquedano - 11 anys (Saragossa)

Millor sub 16 (#2) - Mael Ochovo - 15 anys (Vinaròs)

Millor sub 10 (#3) - Diego Zafra - 9 anys (Vinaròs)

Millor sub 12 (#5) - Xavier Aloy - 12 anys (Amposta)

Millor sub 14 (#8) - Mederic Ochovo - 13 anys (Vinaròs)

Millor sub 08 (#11) - Gerard Añó - 6 anys (Peó 8 - Roquetes)

L'ampostí Xavier Aloy rep el trofeu que l'acredita
com el millor jugador sub-12 del torneig


En acabar el campionat es va oferir un pica-pica als participants. Molts jugadors venien dels pobles veïns i el viatge de tornada es fa millor amb la panxa plena i un trofeu sota el braç.

Mereix un reconeixement la família Ochovo de Vinaròs, ja que els quatre germans (de 15, 13, 11 i 5 anys) van disputar el torneig.

El Club Escacs Amposta dóna les gràcies a tots els participants i desitja tornar a veure'ls ben aviat en pròxims campionats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada