dimarts, 16 d’abril del 2013

Lliga d4 - 1a ronda

El campionat per equips organitzat pel Club Escacs Amposta va començar a la Lira aquest dissabte. La jornada va començar amb una excel·lent sorpresa: hi participen dos equips més dels que s'havia previst inicialment.

Els equips inscrits a la Lliga d4 són:


Emparellaments de la primera ronda, jugada el 13 d'abril de 2013


Els equips formats per jugadors del Club Escacs Amposta són el "Cavall negre", "Alfil blanc", "Rei blanc" i "Dama negra". El Club Escacs Masdenverge participa amb dos equips, el "Peó blanc" i "Peó negre". I la Ràpita i Tortosa participen amb l'equip "Alfil negre" i "Torre blanca" respectivament.

Just abans de l'inici de les partides es va donar la benvinguda a tots els participants. A més, el Club Escacs Masdenverge, agraït per la invitació per formar part del campionat, va explicar que els campions de la Lliga d4 serien invitats a participar al II Obert Internacional d'Escacs de Masdenverge 2013.


Totes partides van ser molt disputades, però el primer equip de Masdenverge i el de la Ràpita han començat amb un ple en el seu matx de la ronda 1.



El lloc on es disputa el campionat, el ball de la Lira Ampostina, ha mostrat ser un lloc excel·lent, amb unes magnífiques condicions de silenci i  il·luminació.




El dissabte vinent, a les 16:00, es jugarà la segona ronda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada